BLOGG

Välkommen till slutseminarium med öppet hus och workshop med Johanna Hautamäki

RISE Interactive bjuder in till lunchmingel där vi visar resultat från projektet DesignIT. Vi får dessutom besök av Johanna Hautamäki från Centria University of Applied Sciences i Kokkola i Finland, som ger ett föredrag och håller en workshop på temat digitalisering och försäljning på distans.

FREDAGEN DEN 29/11 i våra lokaler på andra våningen i Hus 4 på Berget (samma ingång som Studio Acusticum).

kl. 11:30-13:00 SLUTSEMINARIUM OCH KORT FÖREDRAG
Ta del av resultat och testa en lång rad prototyper som vi utvecklat tillsammans med små och medelstora företag i regionen under tre år med DesignIT. Från kl. 12:30 berättar Johanna Hautamäki om sitt arbete och presenterar några av sina designcase. VI BJUDER PÅ LUNCHMACKA!

kl. 13:00-15:00 WORKSHOP: Interaktion och försäljning på distans
Johanna Hautamäki är servicedesigner, projektledare och pedagog och jobbar bland annat med utbildning för företag som vill utveckla tjänster genom servicedesign och digitalisering.

I workshopen jobbar du praktiskt med två simulerade försäljningssituationer – ett personligt möte och ett distansbaserat. Vad måste du ta hänsyn till för att göra affärer på distans? Hur hanteras en försäljningssituation på engelska? Få nya kunskaper och låt dig inspireras tillsammans med andra. Johannas presentation och workshop hålls på engelska.

EVENTET ÄR KOSTNADSFRITT.

ANMÄL DIG HÄR

OBS! Markera vilka aktiviteter du vill delta i (slutseminarium/föredrag, workshop eller båda). Ange om du önskar lunchmacka samt eventuella matpreferenser.

 

VARMT VÄLKOMMEN!