BLOGG

Välkommen till workshop och mingel i Umeå

Är du och ditt företag nyfiken på ny teknik? Vill du utveckla och fördjupa digitaliseringsarbetet? Då kan denna workshop vara något för dig. 


Den 31 januari kommer RISE Interactive och DesignIT till Umeå för att genomföra vår uppskattade workshop ”Digitalisering för SMF – hur kan ny teknik bidra till att utveckla din verksamhet?”.

Digitaliseringen förändrar förutsättningarna på alla områden. För att kunna välja rätt väg framåt som företagare är det viktigt att känna till både möjligheter och utmaningar. En stor del handlar om att förstå och välja bland det allt större utbud av verktyg och system som vi stöter på. Vilket steg jag ska ta härnäst och vilket teknikområde ska jag satsa på?
I denna workshop ger vi inspirerande exempel på hur ny teknik kan användas och hur dess ”superkrafter” kan lyfta din verksamhet till nya nivåer. Tillsammans med deltagare från andra företag får du testa nya metoder för idéutveckling och visualisera idéer på ett enkelt och lekfullt sätt. (workshopen hålls på svenska)

Workshopen arrangeras i samband med Pink Perceptions, ett event som arrangeras av våra kollegor vid The Pink i Umeå. RISE kommer under eftermiddagen att anordna workshops med spännande teman, tillsammans med interna och externa samarbetspartners. Därefter blir det ett mingel som är öppet för alla. Ange vid anmälan om du även vill delta vid minglet och om du har några allergier.

Program 31 januari
13.00-13:30 Registrering
13.30-16:40 Workshop med fika
17.00-00:00 ca Mingel

Adress
The Pink (c/o Scharinska Villan)
Storgatan 63-65, Umeå

Varmt välkommen!