BLOGG

RELEASE: Ljudsätt DIY – en enkel guide för effektiva ljudupplevelser

Under våren och sommaren har vi samverkat med elva företag inom besöksnäringen, som genom DesignIT har fått möjlighet att lära sig mer om ljud och ljuddesign. Två företag – Sikfors Konferens & Fritidsby och Treehotel – har dessutom tagit chansen och installerat prototyper vid sina anläggningar för att testa och utvärdera hållbarhet, användarvänlighet och hur ljud kan påverka besöksupplevelsen.

Här kan du läsa mer om projektet:

https://designitnorth.se/2019/06/17/ljudsatt-diy-ett-projekt-for-ljudupplevelser-inom-besoksnaringen/

Nu kan vi äntligen dela med oss av resultatet. Häftet Ljudsätt DIY är en Do It Yourself-manual som mycket enkelt och utförligt beskriver tre olika ljudupplevelsekoncept. Genom guiden sänker vi trösklarna och visar att det varken behöver vara dyrt, komplicerat eller tidskrävande att använda ljudteknik på ett effektivt sätt.

Ljudsätt DIY finns som trycksak och går även att ladda ner som pdf.

Var läsningen intressant och inspirerande? Vill du lära dig mer? Kanske till och med få hjälp med att skräddarsy en egen lösning? Hör av dig till oss!