BLOGG

Föreläsning med Carl Heath den 30/10 öppen för bokning

Vår kollega Carl Heath kommer till Luleå för att hålla en föreläsning inom ramen för skola och digitalisering. Vi bjuder nu in företag, personer som jobbar inom skolan och alla andra som är intresserade av innovation till en riktigt spännande förmiddag. 


NÄR?
 Onsdagen den 30 oktober (förmiddag, exakta tider meddelas senare)

PLATS? Luleå (lokal meddelas senare)

Carl Heath kommer till oss för att berätta och ge exempel på hur RISE jobbar med innovation kopplat till skolans utmaningar och digitaliseringen av samhället. Förutom en inspirerande föreläsning kommer vi att bjuda på mingel och visa flera konkreta exempel på hur vi samarbetar med företag för att utveckla innovativa lösningar för skola och utbildning.

Inom skolvärlden är Carl Heath ett välkänt namn och en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör. Han är utbildningsdirektör hos RISE, Research Institutes of Sweden, och dessutom av regeringen utsedd till särskild utredare för att leda en nationell satsning på medie- och informationskunnighet.
Carl är verksam i gränslandet mellan digitalisering, samhällsfrågor, lärande och interaktionsdesign. I över ett decennium har han arbetat med frågor kopplade till digitaliseringen av samhället, ofta med fokus på utbildningsområdet. Han finns också i Facebookgruppen Digital Samhällskunskap, samt i poddar som Spaningen, Digitalsamtal och Uppkopplad i P1.

Missa inte detta inspirerande event. Detaljerad information kommer längre fram men ANMÄL DIG HÄR redan nu.

Eventet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser.