BLOGG

Välkommen till en workshop med fokus på användarupplevelsen

Ta chansen och delta med ditt företag i en workshop som guidar dig i att analysera användarupplevelsen av en produkt, tjänst eller plats.

Den 3 april anordnar vi en workshop på Boden Business Park.

Workshopen ”Upplevelsen” handlar om att sätta sig in i upplevelsen av en produkt, tjänst eller plats. Eventet riktar sig till företag med 10-250 anställda oavsett bransch och med ingen eller mycket liten kunskap om interaktionsdesign. Upplägget ger dig konkreta idéer kopplat till ditt case samt kunskap om hur man kan analysera sin produkt utifrån användarens perspektiv.

 

”Upplevelsen” handleds av RISE Interactive och anordnas med intresserade företag med ett upplägg som är möjligt att anpassa och skräddarsy efter behov. Vi ger en kort introduktion till vad interaktionsdesign är och låter er testa en enkel designmetod utifrån en egen produkt eller tjänst. Vid anmälan kontaktar vi er för att hjälpa till med att hitta ett lämpligt case att ta med er till workshopen.

Skulle ni vilja vara med eller få mer information?
Kontakta Elin Hollström, elin.hollstrom@ri.se
* För att få ut så mycket som möjligt, rekommenderar vi att fler än en person från företaget deltar. Den som anmäler företaget står som kontaktperson för anmälan och får senare specificera vilka personer som kommer.