BLOGG

INBJUDAN till företag att medverka i våra innovationsprojekt

Vi söker nu fler små- och medelstora företag som vill samarbeta med oss. För närvarande har vi spännande projekt på gång med Luleå kommun, där vi kommer att jobba med ljudupplevelser på en busshållplats, Strömbackaskolan i Piteå där vi ska arbeta med digitala medier i skolan samt Manhemsskolan i Kalix och Trädgårdens äldrecentra i Piteå där fokus är att förhöja och förbättra upplevelser i den fysiska miljön.
Samverkan med oss kan se ut på många olika sätt. Det kan handla om allt från att bli medskapare till att få med sig nya kunskaper om innovation och interaktionsdesign genom att delta i mindre delar av processen.
 
Låter det intressant? Under vecka 34 och 35 finns vi tillgängliga för enskilda informationsträffar i Luleå, Piteå och Skellefteå samt via Skype i övriga regionen. Kontakta oss för tidsbokning eller om du har frågor:
Projektledare Sofia Larsson: sofia.larsson@ri.se